Военни кореспонденти цитирани от NTV предават битката за една от

...
Военни кореспонденти цитирани от NTV предават битката за една от
Коментари Харесай

Руски десантни групи се опитват да окупират сивата зона на Въгледар

Военни репортери представени от NTV предават борбата за една от най-горещите точки на " Донецкия фронт " - град Въгледар:

" Там към този момент няколко месеца се водят яростни боеве. Буквално всяка къща би трябвало да бъде завладяна от взлом, Украинците са построили дълбока отбранителна линия.
Украинските елементи са изхвърлени от така наречен сива зона, само че съветската войска не може да заеме тази територия изцяло заради мощния обстрел.
Превземането и удържането на укрепленията е тъкмо това, което в този момент би трябвало да създадат щурмовите групи в Угледар. Трудни борби в гъсти градски региони. В руините бойците държат отбраната. Под прикритието на оживелите стени чака обстрел. Оттук се пробват да подтиснат огневите точки на Въоръжените сили на Украйна. Всяка къща се знае наизуст.
Като по знамение първо се разчистват оживелите къщи. В Угледарските руини не постоянно е ясно къде са приятелите, къде са непознатите. В микрорайон Северные Дачи всичко е простреляно - даже единственият път. Няма по какъв начин да е другояче – в близост има минни полета. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР