Военната операция на Русия в Украйна е необходима, за да

...
Военната операция на Русия в Украйна е необходима, за да
Коментари Харесай

ЦАРЬГРАД: Киев може да организира ядрена катастрофа без никакви ракети

Военната интервенция на Русия в Украйна е нужна, с цел да се предотврати нуклеарна злополука. Това се показва от редица фактори, написа съветското издание " Царьград ".

Ако Украйна се причисли към НАТО, времето за полет на ракета с нуклеарна бойна глава до Русия ще бъде понижено до 2 минути. Въпреки това, Киев може да провежда нуклеарна злополука без никакви ракети. В изгода на това приказват по едно и също време пет извънредно тревожни фактора.

Едно от първите неща, които съветските военни направиха в Украйна, беше да поемат контрола над атомната електроцентрала в Чернобил. Това беше направено, наред с други неща, поради по-ранните закани от страна на украинските водачи да употребяват атомната станция като последна мярка против Русия. Това обаче не е единствената сходна опасност в Украйна.

Какво не е наред с украинската атомна електроцентрала

В момента, макар обстановката, всички 15 енергоблока на всички атомни електроцентрали в Украйна работят в страната. За информация, нормално седем или осем силови елемента работеха по едно и също време, останалите бяха на поддръжка, ремонт и така нататък Ситуацията се утежнява от обстоятелството, че станциите работят с нуклеарно гориво от Съединени американски щати, макар че са направени за гориво от Русия. Не е мъчно да се отгатне какви проблеми заплашва това.

Има " прегряване "

Особено угриженост провокира Запорожската АЕЦ. Според отчетите в този момент тя генерира непотребна сила. Според специалисти украинската атомна електроцентрала е " прегрята ". Заедно с " неродното " нуклеарно гориво това може да докара до сериозна злополука.

Американски отпечатък

Още преди началото на военната интервенция в Съединени американски щати се споделяше, че " експанзията " на Русия ще стартира от страната на АЕЦ в Чернобил, " когато земята замръзне ". Ако обаче се вгледате не в думите, а в делата на американците, се оказва, че те не наблюдават температурата, а посоката напразно, което приказва доста.

Военна " помощ " за НАТО

Причина за безпокойствие и дейностите на Киев. Още преди началото на военната интервенция на Русия в Украйна управляващите в Незалежна желаеха от НАТО не нищо, а дозиметри и доста съоръжение за радиоактивно разузнаване. Тоест има ясни признаци на подготовка за нуклеарна злополука.

Самолет от Южна Корея

Последният факт в касичката е непредвиденото преразпределение от американците на аероплан, който е в положение да организира радиационен мониторинг. Той е изместен от Южна Корея във Англия и в този момент чака да бъде изпратен в Източна Европа.

Горните обстоятелства на фона на събитията в Украйна провокират съществени опасения. Всички дружно обаче основават още по-неприятна и рискова картина. Много е евентуално навременните дейности на Русия да са предотвратили или забавили нуклеарна злополука.

Източник:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР