Военна верижна машина се стовари от платформата на асфалта на

...
Военна верижна машина се стовари от платформата на асфалта на
Коментари Харесай

Танк падна от платформа на... кръгово кръстовище в Хасково

Военна верижна машина се стовари от платформата на асфалта на входа на Хасково. Тежката машина се е килнала на шосето при маневра на камиона влекач на кръговото кръстовище, описаха очевидци на случая.

Заради случката и до момента в който екипите извлекат машината още веднъж на платформата, придвижването в региона беше отцепено. Колоната от военнослужещи се прибира от учението на полигона край с. Корен, което завърши през вчерашния ден. Вече два дни и в двете направления се движат колони на военните и затрудняват придвижването по бул. Съединение, оповестява haskovo.net.



Макар към 14.30 часа верижната машина да беше оттеглена от шосето, калните следи на асфалта от нея останаха. Заради това полицейски патрул отклони придвижването на идващите по околовръстното от Кърджали към Хасково и тези, които вършат противоположния завой през кръговото към града. Превозните средства минават през паркинга на „ Технополис “ в посока Узунджово, както и с цел да се включат още веднъж в придвижването към града.



Отбивката от паркинга към Узунджово обаче се оказа много сложна задача за прекосяването на отклонените тирове поради острия и стеснен десен завой на излизане от паркинга. Екипът ни снима заклещила се тежкотоварна машина тъкмо там. Шофьорът на возилото съумя да го измъкне и да продължи по пътя си едвам след няколко маневри.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР