Военна техника ще се движи утре по пътищата на страната.

...
Военна техника ще се движи утре по пътищата на страната.
Коментари Харесай

Не се плашете, но бъдете подготвени за това, което ще се случи тези дни в България

Военна техника ще се движи на следващия ден по пътищата на страната. Поводът е идният 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската войска. Военната техника ще се придвижва от градовете Сливен, Ямбол, Казанлък, Карлово, Асеновград, Стара Загора, Плевен и Благоевград до летище „ Доброславци “. Това оповестиха от Министерството на защитата.

От 3 до 6 май 2018 година ще се проведат полети на вертолети и самолети на българските Военновъздушни сили, с прехвръкване на дребна височина над град София, площад „ Княз Александър I “, по отношение на подготовката и провеждането на военния церемониал в Деня на Храбростта и празника на Българската войска.

На 3 и 4 май тренировките ще състоят сутринта сред 10 и 11 часа, а на 5 май самолети ще облитат небето над София сред 10 и11 часа, 14 и 15 ч., а сред 18 и 20 часа с прехвръкване над Националния стадион „ Васил Левски “ ще бъде маркирана 70-ата годишнина от основаването на Централния Спортен Клуб на Армията (ЦСКА). В Деня на Храбростта и празник на Българската войска, на 6 май вертолети и самолети на българските Военновъздушни сили ще прелетят над площад „ Княз Александър I “ в София от 10.00 ч. до 11.00 ч., като по този метод ще се включат във военния церемониал.

От Министерството на защитата напомнят на жителите, че е неразрешено потреблението на въздушното пространство от отдалечено управляеми летателни системи (дронове) в интервала на осъществяване на тренировките на Военновъздушни сили и по време на военния церемониал. Забраната е въведена за гарантиране на сигурността на участващите военни вертолети и самолети, както и с цел да бъде предотвратен вероятен нежелателен случай в регион със скупчване на доста хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР