Военна и гранична полиция, горски служители и спасители от планинската

...
Военна и гранична полиция, горски служители и спасители от планинската
Коментари Харесай

Близки на заподозряния за убийството на дете в Сотиря знаели за престъплението

Военна и гранична полиция, горски чиновници и спасители от планинската работа са взели участие в интервенцията по издирването на обвинения за убийството на 7-годишното момиче в сливенското село Сотиря. Това оповестиха на брифинг в ОД на Министерство на вътрешните работи Сливен основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов и представители на локалната прокуратура.
Издирваният за убийството на 7-годишно дете в Сливенско е арестуван 21-годишният Мартин Трифонов е прострелян в краката при опит да избяга
Близки на арестувания са знаели за осъщественото от него закононарушение, това евентуално са неговата майка и мъжът, с който тя живее.
Извънредна емисия на bTV във връзка убийството на 7-годишно дете в Сливенско Задържан беше заподозряният за закононарушението 21-годишен Мартин Трифонов
Заподозреният е засечен в региона на селото след дълготрайно гонене. Първоначално е арестуван за малко от локално лице, само че съумял да избяга, макар че е бил завързан. Следват 2 часа гонене е арестуван.

В момента е в болница, тъй като има пострадване по краката, защото от полицията са стреляли по него. По думите на основния секретар Ивайло Иванов не е ясно дали пострадванията му са от изстрели или се е наранил при бягството, тъй като местността е била мъчно проходима.

Сигналът, че е забелязан е получен по обяд, сниман е с телефон от локален човек. Няма данни арестуваният да има психологично заболване. Не е употребявал алкохол, спорна е информацията за опиати, само че съгласно полицията не е имал пари за опиати, фен е не енергийните питиета.

Целия брифинг с детайлности към задържането на мъжа може да видите тук:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР