Военна база, която избухна в пламъци след огромна експлозия в

...
Военна база, която избухна в пламъци след огромна експлозия в
Коментари Харесай

630 души бяха евакуирани след експлозия на склад за боеприпаси в руска военна база близо до Волгоград

Военна база, която избухна в пламъци след голяма детонация в Котлубан в Волгоградска област на Русия рано на 16 ноември, беше атакувана от дрон, съветският Това заяви новинарският канал ASTRA Telegram.

Дронът е избухнал до един от складовете за муниции за леко стрелково оръжие, който по-късно се е запалил. Някои локални поданици споделиха, че са чули дрон камикадзе, преди единицата да избухне в пламъци, а съветският канал Baza Telegram също загатва известия за вторични звуци от детонация.

Прочетете също: Русия оповестява за втора офанзива с дрон против барут цех в Тамбовска област за една седмица

Около 630 души бяха евакуирани през нощта, в това число 379 военни, 251 цивилни служащи и три деца. Няма данни за потърпевши, само че родственици на бойци, присъстващи на мястото, настояват, че не са съумели да се свържат с тях или с другарите им след нападението.

Военната база в Котлубан е огромно вместилище за разнообразни типове муниции.

Няколко фрагменти от местопроизшествието демонстрират солидна огнена топка, която се върти от военното оборудване към 1 часа сутринта на 16 ноември, оповестиха локални канали в Telegram, като означиха наличието на голям брой коли на специфичните служби на мястото.

Прочетете също: Руски офицери починаха при детонация в щаба в окупирания Мелитопол — HUR

Пожарът беше „ навреме локализиран и сподавен “, без известия за жертви или вреди на цивилни структури, районни сподели губернаторът Андрей Бочаров, добавяйки, че повода за пожара се проверява.

Ние носим гласа на Украйна в света. Подкрепете ни с еднократно подаяние или станете филантроп!

Прочетете истинската публикация за Новия глас на Украйна

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР