Военен с нерегистриран мотор и негов приятел едва не се

...
Военен с нерегистриран мотор и негов приятел едва не се
Коментари Харесай

Полицията стресна военен с мотор и последва див екшън до Пло...

Военен с нерегистриран мотор и негов другар едвам не се убиха до Пловдив, откакто видяха полиция, научи " Марица ". След каскадата двамата приятели се озовали тъкмо при униформените.

Инцидентът станал по здрач. Военният запалил мотора без табела, а на седалката зад него бил негов познати. Отпрашили да се разходят. По същото време обаче се провеждала профилирана полицейска интервенция по сигурност на придвижването по пътищата и на всички места из региона било наситено с патрулки.

Военният с мотора се доближил до една и като видял полицейските чиновници, които правили инспекции се стреснал, защото нямал регистрационни табели, изгубил надзор над ръководството и последвало рухване. Двамата другари се суркали по земята, само че се отървали без телесни повреди.

Полицаите, които станали очевидци на каскадата, ревизирали документите на военния и неговия сателит. Последвала и проба за алкохол, като резултатът бил негативен. Униформените съставили три акта - за ръководство на мотор без да се има годна категория за него, за ръководство без каска и за неналичието на табели.

Престъплението планува до една година затвор или санкция от 500 до 1000 лева Предвид отличната служебна характерност на военния и че от каскадата няма последствия, магистратите решили да му наложат санкция от 1000 лева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР