Военен от Пловдив отива на съд за закани срещу тъщата.

...
Военен от Пловдив отива на съд за закани срещу тъщата.
Коментари Харесай

Военен към тъщата: Боклук дебел, ще те направя на луканки

Военен от Пловдив отива на съд за закани против тъщата. За няма и 90 минути мъжът под пагони пратил общо 110 есемеса със закани. Той упреквал майката на някогашната си жена за развода и не можел да се помири с намесата ѝ в фамилния му живот. Случаят е от 2017 година и след едногодишно следствие към този момент е подхванат от военния съд в Пловдив, където ще дава отговор по обвиняване за закана за ликвидиране.

„ Ако те видя, ще те удуша с два пръста”, „ Боклук дебел” и „ Ако не си взема детето, ще те направя на луканки” са единствено част от заплашителните му есемеси, пратени на телефона на тъщата Дора Иванова.

Нено Денев живеел със брачната половинка си Стефка в жилището на нейните родители. Двамата имали 5-годишен наследник. През 2017 година военният се изнесъл от жилището и месец по-късно Стефка подала тъжба против него. Тя се оплаквала от агресивното му държание, само че поради липса на доказателства, не се стигнало до дело. Така Нено траял с експанзията, като на 23 септември м.г. през нощта, почнал да изпраща есемеси на тъщата.

„ Ще си платиш за всичко”, се заканвал той. В различен есемес написал, че е онкоболен и му е все тая дали ще почине в пандиза или в болница. Тъщата се изплашила доста, тъй като знаела на какво е кадърен някогашният ѝ шурей. Тя е подала цивилен иск против някогашния си шурей. Не криела, че доста се опасява от него, защото жилищата им били наоколо. Дъщеря ѝ се била оплаквала, че при един от свадите им той опрял нож в гърлото ѝ. А когато се разделяли, я заплашил, че ще я пребие и ще си вземе сина им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР