Военен експерт коментира, че е US танковете са много малко,

...
Военен експерт коментира, че е US танковете са много малко,
Коментари Харесай

Зеленски чака пробив с новите Абрамс-и, Арестович зове всички мъже на фронта

Военен специалист разяснява, че е US танковете са доста малко, а наследникът на Пригожин в ЧВК „ Вагнер “ сподели, че горят добре

Американските танкове „ Абрамс “, които към този момент са доставени в Украйна, ще засилят ударната мощност на украинските въоръжени сили в борбата с съветските окупатори. Това сподели президентът Володимир Зеленски, представен от осведомителната организация УНiАН.

Ние ги приготвяме (б.а. за фронта), с цел да засилят нашите дейности против окупаторите, добави той.

Украинският държавен глава посочи, че продължава образованието на водачите за F-16, които страната му ще получи. 

Правим всичко, с цел да може Украйна да освободи на своята земя, добави той.

В същото време обаче военният специалист, полковник от запаса на Въоръжените сили на Украйна Роман Свитан разяснява пред украинския Канал 24, че доставените американски танкове няма да повлияят доста на обстановка на бойното поле.

" Един съвременен танк е нужно да се поддържа не по-малко дейно от аероплан. Това е доста трудоемък развой, който включва доста хора и съоръжение. И в случай че Съединените щати предоставиха това съоръжение на въоръжените сили на Украйна, това значи че към този момент са подготвени съответните експерти да го обслужват “, разяснява той.

Това е доказателство, че в бъдеще украинската войска може да получи повече танкове от в началото обещаните. Въпреки това, съгласно Свитан, не би трябвало да се надяваме, че първата партида от 10 танка незабавно ще отиде на фронта. 

" 10 или 30 танка ще бъдат задоволителни единствено за подсилване на една от бригадите. Но с цел да могат " Абрамсите " да играят забележителна роля в пробива на позициите на окупаторите, те би трябвало да са към 100 “, сподели още той.

Междувременно наследникът на убития съветски олигарх Евгений Пригожин в ЧВК „ Вагнер “ Антон Елизаров разяснява в своя Телеграм канал, че новите американски танкове хубаво горят.

В същото време Алексей Арестович прикани всички мъже да отидат на фронта. 

„ Ако войната продължи три години, тогава всички ще преминат през нея “, сподели още  бившият консултант на украинския президент.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР