Водосвет бе отслужен днес по повод на приключването на ремонтните

...
Водосвет бе отслужен днес по повод на приключването на ремонтните
Коментари Харесай

В Търговище ще продължат с обновяването на пенсионерските клубове

Водосвет бе отслужен през днешния ден във връзка на приключването на ремонтните действия в пенсионерския клуб на ул. "Паисий " в регионалния град, освежен със средства от финансовата стратегия на община Търговище. По покана на членовете на клуба участваха кметът Дарин Димитров, регионалният шеф Митко Стайков и секретарят на общината Христалина Халачева, оповестиха от общинската администрация.

Димитров е поздравил възрастните съграждани и е обяснил, че обновлението на пенсионерските клубове в общината ще продължи и през идната година.

"Стараем се всяка година да отделяме средства за поправки на клубовете. Работим с грижа и внимание към другите генерации, ремонтирайки учебни заведения, детски градини, междублокови пространства, клубовете на пенсионера, с цел да се усещат удобно всички наши съграждани ", е декларирал Димитров.

Ремонтните действия в клуба на ул. "Паисий " включват цялостна замяна на остарялата дървена дограма с нова PVC. Същият ремонт е осъществен и в клуба на ул. "Ст. Караджа ", където се обитава и районната организация на Съюза на инвалидите. Ремонтите са заложени в финансовата стратегия на общината през 2018 година Предстои възобновяване и на пенсионерския клуб в кв. "Въбел ", оповестява Българска телеграфна агенция.

Общата сума, която община Търговище отделя за консумативи, прехрана и стимулиране на активността на пенсионерските клубове през тази година е над 130 000 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР