Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ съобщи, че във връзка с

...
Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ съобщи, че във връзка с
Коментари Харесай

Спират водата в центъра на Сливен заради реконструкция на водопроводната мрежа

Водоснабдяване и Канализация - Сливен “ заяви, че по отношение на „ Реконструкция на водопроводната мрежа на гр. Сливен и връзка със съществуващи водопроводи “, ще бъде спряно водоподаването на 30 януари, вторник, от 8:30 ч. до 18:30 часа заул. „ Г. С. Раковски “ в сектора от ул. „ Граф Игнатиев “ до ул. „ Великокняжевска “ и прилежащите улици към тях.

При зародили непредвидени обстановки, които постановат удължение периода на работните действия повече от 12 часа, ВиК Сливен ще обезпечи водоноска, която ще бъде разполагаем на жителите от засегнатите региони.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, жителите могат да се свържат с ВиК оператор на безвъзмезден народен телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните работи са по отношение на осъществяването на план „ Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент поданици, попадащи в обсега на обособената територия на „ Водоснабдяване и Канализация - Сливен “ ООД.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР