Водопроводна мрежа с дължина около 12 км ще бъде изградена

...
Водопроводна мрежа с дължина около 12 км ще бъде изградена
Коментари Харесай

ПУДООС финансира 12 км водопровод в община Мъглиж

Водопроводна мрежа с дължина към 12 км ще бъде построена в село Юлиево, община Мъглиж. Финансирането на стойност 2,471 млн. лв. е безплатно от Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда (ПУДООС), заяви кметът на община Мъглиж Душо Гавазов, представен от радио “Стара Загора “. 
От своя страна общината взе участие със съфинансиране на стойност към 100 000 лв.. Предстои да се организира процедура по възлагане посредством социална поръчка.
По думите на Гавазов строително-монтажните действия в най-хубавия случай ще започват при започване на месец август.
Понастоящем се работи по плана за Банския комплекс в село Ягода и по защитните огради на кв. Свобода.
 МОН даде пари за футболно игрище в Мъглиж МОН даде пари за футболно игрище в Мъглиж
Министерството на образованието и науката обезпечи построяването на футболно игрище към Основно учебно заведение „ Христо Ботев “ в Мъг...
„ Това е единствено главната част от габионите. Много красиво се получава. Отгоре ще има доста приятна ажурна част, която ще е в тона на тези каменни габиони, които сме създали. По Подбалканския път сме почнали всеобщо разчистване на нерегламентираните замърсявания в кв. Свобода – нещо, което тровеше минаващите по този път, а и жителите на самия квартал. Изграждат се фотоволтаици върху покривите за основаване на енергийно самостоятелни 4 общински здания - на общинска администрация, на спортния комплекс в Мъглиж, на детска градина “Камбанка “ и на читалището в село Юлиево “, добави кметът.
Пред радиото той уточни, че се извършва също планът, финансиран от МОН с 600 000 лв., за продължение на две нови занимални със спални за 4-годишни деца. Целта е да се обзет по-рано в просветителната система децата от малцинствените общности.
Правят се и две спортни площадки сега.  
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР