Водоноски, предназначена за миенето на улиците в Пловдив, са били

...
Водоноски, предназначена за миенето на улиците в Пловдив, са били
Коментари Харесай

Изпратиха водоноски от Пловдив след огненото бедствие в Стар...

Водоноски, предопределена за миенето на улиците в Пловдив, са били пренасочени към Старосел. Тази нощ те са останали на пост покрай крайните къщи и боровата гора, откъдето пожарът потегли и захапа 6 къщи в селото. Причината е казусът с водата в селото.

Няма потърпевши хора при гасенето на пожара, който избухна през вчерашния ден от сухи треви и шубраци, по-късно се трансферира в борова гора, а след това обхвана и къщите в селото.

Тази нощ хората, останали без покрив, са били настанени при родственици, макар че е имало опция за настаняването им в Дома за възрастни хора. Пожарът в селото бе овладян през вчерашния ден вечерта, изясни кметицата на Община Хисаря Пенка Ганева.

Вчера поданици на селото се оплакаха, че в част от селото не е имало вода и това не им е дало късмет да се опитат да преградят пътя на първите пламъци, които забелязали да захапват къщите и дворовете в селото. Хората от Старосел описаха, че пожарните коли пристигнали в точния момент, само че някои от тях били празни. Това се случило, защото били незабавно отзовани от различен пожар и пренасочени към Старосел.

Днес ще бъде оповестено отчасти бедствено състояние.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР