Водолеите са загадъчен знак, те са идеалистични хора, живеят в

...
Водолеите са загадъчен знак, те са идеалистични хора, живеят в
Коментари Харесай

Най-добрите любовни съвпадения на зодия Водолей

Водолеите са мистериозен знак, те са идеалистични хора, живеят в бъдещето и в мозъка, те са доста изобретателни хуманисти и изобретатели. Те ненавиждат рутината и постоянно търсят нови завършения.

Какво търси Водолеят в взаимния живот?

Водолеите търсят образован и подсъзнателен сътрудник, който има твърдото желание да пораства и да се усъвършенства като човешко създание и който може да показа с тях основаването на по-добър свят, в който да живеят, и за тях външният тип не е толкоз значим.

Те обичат фирмите, както ценят свободата си. За тях сексът е повече душевен, в сравнение с физически, в леглото те обичат да пробват нови, разнообразни и даже ексцентрични неща, които сигурно могат да ви изненадат.

Кое е най-хубавото съвпадане за Водолей?

Тук ви демонстрираме, кои са най-съвместимите знаци с Водолей:

ВОДОЛЕЙ-ОВЕН
ЗОДИЯТА, която е способна да зареже всичко в името на ЛЮБОВТА
Да, измежду зодиакалните знаци има и един подобен специфичен, който в действителност съумява да изуми всички останали. Представителите й са способни д...
Прочети повече
Това може да бъде буйна, ексцентрична и доста истинска връзка. В леглото и двамата търсят новости, тъй че ще употребяват своята креативност и досетливост, с цел да се изненадат взаимно.

И двамата ще споделяте фантазиите си и ще бъде предизвикателство да отговорите на упованията си, те ще поддържат интерес! Ако Овенът може да разбере Водолея, нещата ще вървят доста добре.

ВОДОЛЕЙ-БЛИЗНАЦИ

Те също са доста съвместими знаци, и двата са въздушни. И двамата ще желаят да открият нови неща за другия, харесват новостите. В леглото са ексцентрични и изобретателни, от време на време прекаляват, само че и двамата се любуват. Връзката може да бъде доста приятна.

ВОДОЛЕЙ-ВЕЗНИ
Странните качества на Водолея
Един от най-мъдрите знаци в Зодиака е Водолеят. Незаменим другар и консултант, той също има своите странни качества. Ето кои са те. - Н...
Прочети повече
Те са въздушни знаци, споделят фантазии и ползи. И двамата харесват животни, деца, пътуват до далечни страни, учат, приказват за философия, вяра или изкуство. В леглото мозъкът им постоянно е отворен за разкриване на нови способи или техники, всичко, което може да направи живота им по-интересен!

ВОДОЛЕЙ-СТРЕЛЕЦ

Връзката може да работи, в случай че стартира от мощно другарство сред двамата, като цяло Водолеят ще наложи своите правила, само че за Стрелците няма да е доста мъчно да се приспособяват, тъй като имат общи усети. И двамата обичат да са в леглото, макар че Стрелецът е по-страстен.

ВОДОЛЕЙ-ВОДОЛЕЙ

Двама души от същия знак се схващат съвършено. Това ще бъде връзка, в която те се допълват взаимно, търсят смяна и творчество в живота си, в леглото ще бъдат доста отворени и с необятни критерии. Връзката ще продължи толкоз дълго, колкото могат да продължат да бъдат другари.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР