Водолази от ВМС ще се включат в издирването на двете

...
Водолази от ВМС ще се включат в издирването на двете
Коментари Харесай

Много лоша новина от издирването на децата, изчезнали в морето край вълнолома във Варна

Водолази от Военноморски сили ще се включат в издирването на двете момчета в морето във Варна, съобщи Нова телевизия. В ефира обаче бяха доказани страховете на всички по отношение на децата. Властите към този момент приказват за търсене на тела.

„ Нека се надяваме до последно, тъй като щом няма тела, няма смъртен случай. Нека имаме вяра в чудото. Какъв е шансът за оцеляване на двете момчета не мога да кажа, дано всеки от нас да си прави работата и да се надяваме”, сподели шефът на морската администрация.



Издирването на двете деца, които паднаха в морето край Варна в сряда малко преди 18 ч. беше възобновено тази заран. Водолази и катер на морска администрация още веднъж се заеха с търсенето на децата, които бяха съборени от вълнолома от мощна вълна.
Екипи на бранш „ Специализирани оперативни действия “ са обхождали региона през цялата нощ, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Специалистите считат, че
възможностите за оцеляване на двете деца, на възраст 13 и 14 години, е доста дребен, защото нощес морето е било бурно.
Шестте деца се разхождали край бетонните тетраподи на вълнолома без да са съпроводени от възрастен, а дълбочната при бетонните тетраподи е към 10 метра. Вълната ги връхлита, когато децата са на най-ниското ходило и две от тях падат в морето.
По разкази на останалите деца едно от децата се е хванало за бетонните тетраподи, а другото е било хвърлено във вътрешността в морето. И двете са пробвали да плуват и да се спасят, след което са потънали.
Другите деца на брега незабавно са подали сигнал за случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР