Водолази и експерти по пещерите се включиха в издирването на

...
Водолази и експерти по пещерите се включиха в издирването на
Коментари Харесай

Водолази и пещерняци се включиха в издирването на Александър

Водолази и специалисти по пещерите се включиха в издирването на изчезналия край Перник Александър Цветков. От 12-годишното момче с аутизъм няма диря следващо денонощие. Над 300 служители на реда и десетки планински чиновници търсят детето следващ ден. Използва се хеликоптер, дронове, термокамери и подготвени кучета.

Сашо е разгласен за общодържавно търсене. Разследването на изгубването му е взето под специфичен контрол по разпореждане на основния прокурор Иван Гешев. Властите са безапелационни, че се работи по всевъзможни версии, без да се дава публична информация, която по всяка възможност би навредила на следствието.

Междувременно – в цялостно незнание, без организация от Министерство на вътрешните работи и обърквани от десетки сигнали, които не се удостоверяват, неизвестен брой доброволци обхождат Перник и покрайнините. Стотици или даже хиляди хора се самоорганизират в обществените мрежи и обхождат разнообразни периметри. Различни групи пътуват и от други градове на страната и се включват по отношение на личната си опция и ангажираност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР