Водолаз експерт и неговият екип за търсене, участващи в случая

...
Водолаз експерт и неговият екип за търсене, участващи в случая
Коментари Харесай

Гмуркач Никола Були ще се присъедини към издирването на изчезналото момче от Лестър в Ривър Соар

Водолаз " специалист " и неговият екип за търсене, участващи в тази ситуация Никола Були, ще бъдат привлечени, с цел да оказват помощ за намирането на изчезнало двегодишно дете, което е паднало в Река Лестършир.

Xielo Maruziva изчезна, откакто навлезе в River Soar в Aylestone преди повече от две седмици и главно търсене не съумя да го откри до момента. Сега полицията в Лестършър удостовери, че профилиран екип, управителен от Питър Фолдинг, който оказа помощ за издирването на госпожа Були в Ланкашър, се причислява към издирването.

Ходът идва дни откакто фамилията на Ксиело прикани полицията да включи организацията, наречена Специализирана група Международен (SGI). Силите също споделиха през днешния ден, че границата на зоната за търсене е била разширена и в този момент обгръща сектор от река Соар към Watermead Park и Birstall.

SGI ще се причисли към търсенето от на следващия ден, вторник, 27 февруари, сподели силата, след „ по-нататъшни диалози “ със експерти по търсене и фамилията на Xielo. Xielo падна в река...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР