Водните знаци - Раците, Рибите и Скорпионите, са колебливи и

...
Водните знаци - Раците, Рибите и Скорпионите, са колебливи и
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Летни рокли за водните зодии

Водните знаци - Раците, Рибите и Скорпионите, са неуверени и безгрижни също като стихията, която въплъщават. Те са креативен свободолюбиви персони, само че в това време имат и деликатна женствена страна.

Всички тези характерни черти от характера образуват техния фешън усет, който не робува на общоприетите стандарти. Тези зодии са наясно със своята уникалност, само че не желаят да я показват самоцелно. Освен това не е изненада, че най-подходящите цветове за тях са най-вече сините нюанси.

В този ред на мисли през днешния ден ви предлагаме шест специфични находки от Fashion Days, които съвършено ще се впишат в летния дрешник на всяка водна зодия. Добрите вести не свършват дотук - можете да ги закупите през днешния ден с огромно понижение!
EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за водните зодии (Рак, Скорпион и Риби) 6 фотоси  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за водните зодии (Рак, Скорпион и Риби)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за водните зодии (Рак, Скорпион и Риби)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за водните зодии (Рак, Скорпион и Риби)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Летни рокли за водните зодии (Рак, Скорпион и Риби)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР