Водната гама от устройства Galaxy S24 на Samsung може да

...
Водната гама от устройства Galaxy S24 на Samsung може да
Коментари Харесай

Игнорирайте Galaxy S24 - много по-евтини нови телефони на Samsung може да бъдат пуснати на пазара следващата седмица

Водната гама от устройства Galaxy S24 на Samsung може да грабне всички заглавия на Android сега, само че скоро може да се появи нещо доста по-евтино. Носят се клюки, че Samsung се кани да пусне някои нови бюджетни смарт телефони Galaxy A, които наподобява ще бъдат снабдени с огромни функционалности на доста по-ниска цена. Смята се, че новите Galaxy A35 и A55 5G (които ще заменят актуалните A34 и A54) могат да бъдат пуснати на пазара още идната седмица, като екипът на Phone Arena спекулира, че 11 март може да е датата, на която почитателите на Samsung би трябвало да посетят дневниците си.

Пълните спецификации занапред ще бъдат разкривани, само че се счита, че и двата ще получат подтик на своите скорости, камера и повсеместен дизайн.

Може би най-вълнуващият е по-премиум Galaxy A55, за който се приказва, че ще получи изострен 6,5-инчов AMOLED екран с бърза периодичност на освежаване от 120 Hz за по-плавно приплъзване - даже по-скъпият iPhone 15 не може да се мери с това със смарт телефона на Apple, осигуряващ самичък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР