Водим необходимите преговори да довършим мандата и да го върнем

...
Водим необходимите преговори да довършим мандата и да го върнем
Коментари Харесай

Николов: Връщаме изпълнения мандат утре, продължаваме преговорите

" Водим нужните договаряния да довършим мандата и да го върнем както би трябвало - изпълнен " - това разяснява пред публицисти в коридорите на Народното събрание номинираният за министър-председател Пламен Николов от " ИТН ".

Той подсети, че на следващия ден е последният конституционния период за това. На въпрос по кое време ще бъде върнат мандата при президента Радев, Николов посочи, че това ще стане, откакто реализиран безусловно всички договорености.

Относно желаното от съглашение от страна на другите партии, Николов сподели: " Това следва да забележим дали е по този начин ". Той разяснява, че договарянията с партиите не престават.

Преди това депутатът от партията на Слави Трифонов Станислав Балабанов разяснява, че " ИТН " не са затворили вратата към никого и са подготвени да беседват както с " Демократична България ", с " Изправи се БГ! Ние идваме! ", по този начин и с Българска социалистическа партия, в случай че имат някакви въпроси.

И той разяснява съглашението, което партиите чакат да подпишат, с цел да поддържат държавното управление на Има Такъв Народ: " Тежката дума, моралът и достолепието са доста по-важни от един автограф ".

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Депутатът сподели също, че " ИТН " чакат най-вече поддръжка от " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ": " Надявам се да бъдат мъдри, тъй като е в полза на обществото. Да не стане по този начин, че след това да се чудят кой спря концепцията за смяна ".

Преди ден депутатът Филип Станев от името на " ИТН " изиска поддръжка за проектокабинета въз основа на постигнатото в обособените сфери единодушие с партиите, с които договарят.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР