Водим дълга и продължителна борба срещу узурпирането на Черноморския бряг

...
Водим дълга и продължителна борба срещу узурпирането на Черноморския бряг
Коментари Харесай

Симеонов: Доган облиташе Черноморието с хеликоптер, за да си избере място

Водим дълга и продължителна битка против узурпирането на Черноморския бряг от Ахмед Доган, съобщи водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов, представен от БГНЕС. 
Симеонов поздрави съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов за това, че стъпи на брега на плажа в „ Росенец “, където се намират така наречен летни сараи на почетния ръководител на Движение за права и свободи и дефинира това като смела постъпка.
„ Добре, че отиде и добре, че вие го отразихте “, акцентира Симеонов пред публицистите в Народното събрание, само че напомни, че той и неговата партия са подавали сигнали още през 2014 година. По думите му главната постройка там се води постройка за водни спортове. „ Да ви наподобява на това? Това си е чист хотел “, безапелационен е той. Лидерът на НФСБ разяснява още, че от партията му наблюдават „ апетитите на Ахмед Доган “ по Черноморието още от 2010 година, когато е „ облитал с хеликоптер “ терените, с цел да избере „ къде да дебаркира “.
Симеонов акцентира още, че ръководещите към този момент ще обръщат по-голямо внимание на подозренията за обвързаности на изпълнителната власт с обекти на Доган и депутата от партията му Делян Пеевски.
На въпрос на БГНЕС дали тази анти Движение за права и свободи изразителност не е спешна мярка, Валери Симеонов отговори: „ Да! Ситуацията е леко спешна. Когато хиляди хора маршируват по жълтите павета, изпълнителната власт не би трябвало да е безразлична и да се държи по подобен дебелокож и дебилски метод, както го правеше държавното управление на Орешарски “.
Лидерът на НФСБ увери, че откакто болшинството отхвърли импортирания от левицата избор на съмнение, той ще повдигне и въпроса за градежите в парк „ Росенец “, които съгласно него са противозаконни, както и за одълбочаването на водния канал от Черно море, през Варненското и Белославското езеро, до пристанището на ТЕЦ-Варна, също благосъстоятелност на Доган.
Симеонов удостовери и новината за готвенето ограничаване на „ студения запас “. „ Студеният запас “ би трябвало мощно да бъде стеснен със заповед не министър Теменужка Петкова, защото има доста съществено съмнения и упреци, че се злоупотребява с тези пари. Получават се едни милиони от страната, против които съответните централи съвсем нищо не вършат и не могат да обезпечат спешно включване на спомагателни мощности, какъвто е смисълът на този запас “, сподели Симеонов и съобщи, че по тематиката е реализирано и единодушие с премиера Бойко Борисов, а понижението би трябвало да бъде в пъти.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР