Водили сме разговори със знакови хора от ПП-ДБ и смятаме

...
Водили сме разговори със знакови хора от ПП-ДБ и смятаме
Коментари Харесай

Възраждане: Водихме разговори със знакови лица на ПП-ДБ

Водили сме диалози със знакови хора от ПП-ДБ и считаме да продължаваме да водим, решението зависи от тях. Това съобщи водачът на " " пред журналсити след съвещания с президента за сформиране на държавно управление. 

" Или ще се сътвори държавно управление, което ще изключи ГЕРБ и Движение за права и свободи и ще възстановява най-малко частично българската политическа система, или ГЕРБ и Движение за права и свободи ще основат държавно управление, което ще изключи тока на политическата система ", сподели още той. 

По думите му при вероятно държавно управление сред ГЕРБ и Движение за права и свободи " Борисов ще е младшият сътрудник на Пеевски ".

ПП-ДБ имат два разновидността - или одобряват да разсъждават за съставянето на общ кабинет с консенсусни фигури против ГЕРБ и Движение за права и свободи. Или подаряват властта на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Разговаряме с тези политически партии, които приказваха, че няма да вършат държавно управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Кои са тези партии - " ", ПП-ДБ, Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Величие ". Ако тези партии се съберат ще има държавно управление без ГЕРБ и Движение за права и свободи, уточни Костадинов. 

По думите му при приемане на третия мандат е възможно премиерът да бъде от " ", единствено в случай че бъде реализиран консенсус. " Българската страна се намира в мъка. Има два доста теки камъка легнали върху нея. Ако не се направи нужното, с цел да бъдат отстранени – България ще бъде доубита ", добави още Костадинов. 

На въпрос ще поддържа ли " " държавно управление на " ИТН ", Костадинов отговори: " Ако няма ГЕРБ и Движение за права и свободи – ще седнем да приказваме ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР