Водили са се разговори при президента за евентуално въвеждане на

...
Водили са се разговори при президента за евентуално въвеждане на
Коментари Харесай

Димитър Маргаритов: Цели се всяване на паника заради ситуацията с газа

Водили са се диалози при президента за вероятно въвеждане на изключителна обстановка поради обстановката с газа. Това сподели в BTV „ Тази заран " някогашният заместник-министър на стопанската система и промишлеността Димитър Маргаритов. Имало е съвещания с правни специалисти за слагане на въпроси какви са изискванията за въвеждане на сходно състояние, добави той. Според него се цели всяване на суматоха.

Беше споделено от участници в тези срещни, че сходни формати са се състояли от президентската институция. Правят някакви други неща и аз ви споделям, че не мога да разясня дали всички хора, които са назначени в последния ден и половина - са експерти, сподели още Маргаритов. Според в състава на служебния кабинет се усеща реваншизъм, разяснява още той.

По тематиката с освобождението си от поста на зам.-министър, Маргаритов разяснява, че той не е уволнен поради това, че съм позволил някакво нарушаване, а съм освободен като непотребен по-скоро. Очевидно съм нежелателен да съм част от екипа, който да продължи работата в използването на ограниченията за отбрана на потребителите, само че аз не съм афектиран от това - в противен случай. В последните седем години потребителската тематика ми стана задоволително близка, с цел да мога да изповядвам тези полезности без значение в какво качество съм, а може би още по-добре и като елементарен жител, разяснява Маргаритов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР