Водихме позитивна кампания и аз сърдечно благодаря на всички, които

...
Водихме позитивна кампания и аз сърдечно благодаря на всички, които
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Айтос Васил Едрев: Компроматите никога не са печелили избори!


Водихме положителна акция и аз сърдечно благодаря на всички, които участваха в нея, се споделя в изказване на кандидата за нов мандат

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Васил Едрев популяризира значимо послание към жителите на община Айтос. Ето какво се споделя в него:

„ Винаги съм вярвал, че предизборната акция би трябвало да се води с замяна на хрумвания и планове за бъдещето на общината. Да регистрира проблемите и решенията за тях. За страдание, спекулираше се с информация и се разпространяваха обстоятелства, които не дават отговор на действителността. Имаше претенденти, които пишеха и говореха очевидни лъжи, с желанието да завоюват доверието на хората на наш тил.





 

Водихме положителна акция и аз сърдечно благодаря на всички, които участваха в нея. Заедно с претендентите за общински съветници на Политическа партия ГЕРБ успяхме да чуем гласа на стотици поданици от града и селата. Да чуем позицията им за свършеното през предишния мандат и настояванията им за това, какво би трябвало да свършим през новия мандат. Благодаря на всички, които пристигнаха на срещите в Айтос и обитаемоте места. Благодаря им за интереса към управническата ми стратегия за мандат 2023-2027 и за откровения разговор, който водихме по време на всички срещи с хората от община Айтос.

В обществената мрежа изтекоха несполучливи опити за компромати, написаха се доста лъжи. Подминавам ги с безмълвие. Имам задоволително опит и настоявам, че компроматите в никакъв случай не са печелили избори. За мен, мястото на всички обществено огласени лъжи и преиначени в нечия изгода обстоятелства, е в правосъдната зала. 

Ние застанахме пред жителите с ясни и точни стратегии и планове, с съответни решения на проблемите. Срещите и диалозите ни бяха положителни, каквато е и настройката ни за работа през идващия мандат.

Силни сме, тъй като сме хора на действието. Силни сме с опита си и с желанието да работим и да променяме образа на града и селата. Не на думи, не с обещания, а с действителни дейности.

Успех с номер 7! “

Васил ЕДРЕВ
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР