Водихме голяма битка престой в България да се смята за

...
Водихме голяма битка престой в България да се смята за
Коментари Харесай

Емил Радев: Крайно време е да влезем в Шенген

Водихме огромна борба престой в България да се счита за престой в Шенгенското пространство и с достъпа до визовата осведомителна система направихме още една крачка към Шенген. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

Следващата крачка е влизането в Шенгенското пространство. Вярвам, че този въпрос още веднъж ще се сложи на дневен ред и откакто сме изпълнили всички условия, ще бъдем признати, добави той.

Шенген съществува единствено при добра защита на външните граници на Европейския съюз, което България сполучливо извършва. Крайно време е да се премисли нашето място и ние да влезем в Шенгенското пространство, с цел да продължим да охраняваме външните граници, уточни Емил Радев.

Евродепутатът от ПЕС/БСП Георги Пирински съобщи, че с влизането в Шенген България ще преодолее чувството ни за страна членка на Европейския съюз "втора ръка ". Въпросът е тези, които се противопставят, да трансформират своята позиция. Има вяра това да стане – в Европейския съюз протича доста сериозен развой на преосмисляне по какъв метод да се развива Съюзът. Разбра се, че преосноваването не е във разновидността "Европа на две скорости ", сподели още евродепутатът от левицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР