води на Гранада като гост с 4:1 в двубой от

...
води на Гранада като гост с 4:1 в двубой от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Гранада - Реал Мадрид 1:4, пълен разгром

води на Гранада като посетител с 4:1 в дуел от 14-тия кръг на испанската Ла Лига. " Кралският клуб " поведе рано в мача, като още в 19-ата минута Марко Асенсио получи страховит пас от Кроос и откри резултата.
В 24-ата минута Начо Фернандес приключи офанзива след ъглов удар и удвои. Гранада върна едно попадение посредством Луис Херман Суарес в 34-ата минута след мощен удар отдалеко.
През втората част Реал още веднъж натисна и по този начин в 55-ата минута Винисиус Жуниор направи 3:1 след образцова офанзива. В 66-ата минута Гранада остана с човек по-малко, откакто Мончу получи червен картон за нарушаване против Винисиус. Треньорът Роберт Морено стачкува против решението, вследствие на което също получи червен картон.
В 76-ата минута Ферлан Менди изскочи иззад отбраната след пас на Касемиро и също се разписа.

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В третата минута офанзива на Модрич отдясно даде първата опция пред Реал Мадрид. Хърватинът комбинира с Асенсио, той центрира към Бензема. Стражът Максимиано хвана топката. Мадридчани стартираха с висока преса, което оказа помощ да се овладее топката в първите минути.
В 6-ата минута Суарес комбинира със Соно. Давид Алаба пресече подаването и почисти в ъглов удар. Не последва заплаха от центрирането на Рочина. В 10-ата минута Модрич изведе Винисиус на левия фланг. Бразилецът обаче беше в засада. Две минути по-късно още веднъж Винисиус насочи удар, който беше избавен от Максимиано.

Отново Бензема и Винисиус бяха в основата на ново нахлуване в 15-ата минута. Защитата на Гранада обаче не беше затруднена. Гранада опита контрааката посредством Луис Хавиер Суарес.
19` - 0:1! Тони Кроос открадна топката от състезател на Гранада и я пусна към Марко Асенсио надясно. Испанецът с билярден удар откри резултата, като топката рикошира от вратаря Максимиано.
В 22-ата минута Гранада опита офанзива отдясно посредством Пуертас. Той центрира, само че Куртоа пресече подаването и улови.
24` - 0:2! След изпълнен ъглов удар Лука Модрич подаде късно към Кроос, той върна на Модрич и излъга Антонио Пуертас, като прати топката на крайници на Начо. 2:0 за Реал Мадрид!
В идващите минути Гранада опита да се окопити. Защитата на " кралския клуб " обаче си вършеше работата и обезврежда противниковите футболисти. В 31-ата минута композиция сред Винисиус и Асенсио завърши с удара на последния. Соро почисти от голлинията!
34` - 1:2! Винисиус загуби топката в средата на терена и Кини съумя да подаде към Луис Херман Суарес. Суарес стреля от надалеч с все мощ и не остави шансове на Тибо Куртоа.

В 39-ата минута Гоналон центрира рисково и Куртоа трябваше да се намеси. Последвалият удар беше настрана от вратата. Бензема в 44-ата минута стреля доста рисково, откакто напредна. Максимиано избави. Последва нова заплаха от страна на домакините. Суарес беше покрай гола, като ударът му мина настрана.
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Анхел Монторо влезе на мястото на Антонио Пуертас на полувремето. Винисиус в 46-ата минута се измъкна зад отбраната. Изстрелът му беше блокиран и се стигна до корнер. Бранителите на Гранада още веднъж се оправиха. Кини центрира в 49-ата минута право в ръцете на Тибо Куртоа.
В 51-ата минута Тони Кроос стреля над вратата. Ферлан Менди направи солов рейд в 53-ата минута, само че изстрелът му беше прекомерно слаб и неакуратен. В идната офанзива Асенсио изведе Бензема. Реферите обаче отсъдиха засада.
55` - 1:3! Отново Бензема поведе офанзивата, след което откри Модрич, който беше самичък против вратата. Хърватинът чукна топката към Винисиус, който направи резултата 3:1!

В 57-ата минута Алаба получи топката отляво и центрира. Бранител изтичсти в корнер. Домакините направиха промяна, като Торенте и Молина се появиха вместо Рочина и Диас. Реал продължи да натиска, като в 59-ата минута Асенсио опита пробив отдясно.
Реал Мадрид продължи натиска си. В 66-ата минута Гранада остана с човек по-малко, откакто Мончу беше изпъден за нарушаване против Винисиус. Треньорът Роберт Морено оспори решението и също беше изпъден.
В 70-ата минута Винисиус стреля от точката на дузпата и Максимиано улови. В 74-ата минута появлият се като запаса Родриго също опита шанса си, само че без резултат.
76` - 1:4! В 76-ата минута Ферлан Менди изскочи от дълбочина на левия фланг след пас на Каземиро и левият бек не сгреши!
В 85-ата минута Родриго беше фаулиран в наказателното поле. Топката обаче беше излязла отвън терена при центрирането на Даниел Карвахал и дузпа не беше отсъдена. В 89-ата минута Молина получи топката в наказателното поле, само че изстрелът му с глава беше избавен.
СЪСТАВИ:
Гранада: Максимиано, Диас, Санчес, Нева, Кини, Мончу, Рочина, Гоналон, Пуертас, Суарес, Соно
Реал Мадрид: Куртоа, Карвахал, Алаба, Начо, Менди, Каземиро, Кроос, Модрич, Винисиус, Асенсио, Бензема
ПРЕДИ МАЧА
Двамата нормални отсъстващи за Реал Мадрид Еден Азар и Гарет Бейл още веднъж не са на линия за Карло Анчелоти. Уелското крило игра за националния тим по време на паузата, само че още веднъж получи контузия и няма да се завърне скоро в игра.
Еден Азар се възвърне от травма, само че в този момент го мъчи стомашен проблем. В деня преди мача Анчелоти удостовери, че не става дума за ковид, каквито бяха първичните информации.
Италианският експерт няма да може да разчита също и на полузащитниците Федерико Валверде и Дани Себайос. За Гранада в срещата няма да вземат присъединяване Дуарте, Мила и Руиз.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР