Водещото кариерно събитие - - се завръща в Арена Армеец

...
Водещото кариерно събитие - - се завръща в Арена Армеец
Коментари Харесай

Среща с най-желаните работодатели в Арена Армеец


Водещото кариерно събитие - - се завръща в Арена Армеец на 5 октомври. Безплатното събитие годишно събира най-желаните работодатели на България, с цел да ги срещне с хиляди млади и опитни гении. Над 4 дка изложбена повърхност, 3 подиуми със семинарна стратегия, професионални посетители, интензивности, полемики ще посрещнат всички гости в най-голяма зала за събития в България. Специалните работилници и кариерни съвещания пък ще оказват помощ на посетителите в тяхното кариерно развиване, рационализиране на уменията им и възстановяване на финансовата им просветеност. 

Срещите със стотици представители на разнообразни промишлености дава опция за пряк контакт с работодателите и открива пред посетителите кариерни вероятности, за които не са подозирали. Лични оферти за работа, стаж, развиване и спомагателни придобивки са приготвили едни от най-големите работодатели у нас. Това дава опция претендентите за работа да прескочат скрийнинг процеса, постоянно реализиран от програмен продукт, и да заявят себе си като скъпи бъдещи чиновници. 

В Career Show 2023 на 5 октомври ще се включат компании от разнородни сфери, които интензивно търсят нови чиновници с друг опит и експертиза. Работни позиции ще открият специалисти по телекомуникации, ИТ експерти, маркетинг експерти, специалисти по електроинженерство и електроника, експерти в търговия и продажби, финансови специалисти, планови и продуктови мениджъри и други

Спонсор на Career Show 2023 е компанията Synergyc - водещ сътрудник в региона на професионалните услуги, който предлага ефикасни, оптимални и стратегически решения на клиентите си. С екипа на Synergyc можете да се срещнете на специфична зона 57 в центъра на събитието. Възможност за развиване в компанията могат да намерят ИТ експерти и финансови специалисти. Лична среща следва и с компании като Walltopia, Cargill, SolarEdge Technologies, Ficosota, Accenture, Пощенска банка, Electra Airways, Геотехмин, Stomana Industry, Melexis, А1, Kaufland, Lidl, dm България и други

Над 40 спомагателни интензивности за кариерно развиване и рационализиране на професионалните умения са планували уредниците. В зала Арена Армеец са обособени 3 подиуми за спомагателни интензивности, измежду които семинари, работилници, кариерни съвещания и други Специални гост-лектори на Career Show 2023 ще бъдат съумели персони от разнообразни бизнес и публични браншове, с които посетителите ще дискутират тематики за прочувствена просветеност, персонален бранд, нововъведения, високи технологии, изкуствен интелект и др. 

Сред лекторите на събитието са психологът Мадлен Алгафари, създателят на Walltopia Ивайло Пенчев, PR експертът Максим Бехар, създателите на сполучливи български бизнеси като Foodobox, Kelvin Health, Iris AI, НИКИ Ротор Авиейшън и други Посетителите на Career Show 2023 ще могат да се включат и в безвъзмездни работилници за планов мениджмънт, финансова просветеност, както и кариерни съвещания.

" Career Show годишно ни потвърждава, че България е перспективна дестинация за бизнес и кариерно развиване. Всяка година имаме удоволствието да посрещнем стотици работодатели, които потвърждават, че опциите за реализация и развиване у нас са в действителност неограничени. Най-голямото задоволство за нас е, че можем да помогнем на хиляди експерти и сполучливи бизнеси по пътя към триумфа. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Търсещите по-добра работа, които не са в София, могат да се включат във виртуалния ден на Career Show 2023 на 6 октомври. 

За пръв път тази година Career Show 2023 ще се организира и в 2 спомагателни града: 

Пловдив, 10 октомври в Международен панаир 

Варна, 27 октомври в Галерия " Графит ”  

Участието във всички събития на Career Show е изцяло гратис след наложителна регистрация на

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР