Водещията на предаването Вяра и общество по БНТ Горан Благоев

...
Водещията на предаването Вяра и общество по БНТ Горан Благоев
Коментари Харесай

БНТ свали Горан Благоев от ефир, защото *скрил, че е от партията на Цветанов

Водещията на предаването " Вяра и общество " по Българска национална телевизия Горан Благоев заяви в формалния си профил във Фейсбук, че предаването му е свалено от ефир.
Още по тематиката
Той самият остава като изпълнителен продуцент на изключителните излъчвания, свързани с националния и църковния календар.

" Преди един час бях извикан от програмния шеф на " Вяра и общество " Ивайло Огнянов в наличието на неговите заместници, с цел да бъда известен, че предаването по решение на УС на Българска национална телевизия е свалено от ефир, а аз не съм нито негов водещ, нито продуцент ", написа Благоев.

По думите му претекстовете му са два: " поради всичко, което се е случило към предаването " и поради това, " че крие, че е член на партия ".

Благоев прецизира, че решението на Управителния съвет към момента не му е връчено.

" Според към този момент оповестената стратегия на Българска национална телевизия за тази седмица на 10-ти октомври във времето на предаването е планувано предаването " Религията през днешния ден " - както ми беше обяснено с нов водещ и с нов изпълнителен продуцент ", заяви още той.

Горан Благоев е измежду учредителите на новата политическа групировка на Цветан Цветанов - " Републиканци за България ". Журналистът работи в Българска национална телевизия от 1990 година Освен водещ той е и създател на десетки документални филми, репортажи и публикации.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР