Водещият Виктор Николаев да мине на успокоителни, апелират зрители на

...
Водещият Виктор Николаев да мине на успокоителни, апелират зрители на
Коментари Харесай

Ужас! Ето причината Виктор Николаев да мине на успокоителни

Водещият Виктор Николаев да мине на успокоителни, молят фенове на утринния блок на Нова телевизия. Напоследък журналистът все по-трудно управлява страстите си. И показва непрофесионализъм, избухвайки против гостите и сътрудниците си в ефир.

„ Да вземе да си купи валериан, глог и мента. Крещи като оглупял. Какво е това поведение, да не е на Женския пазар “, възмущават се обществено фенове на „ Здравей, България “.
Те приканват Николаев да се кротне и да стартира да си гледа работата. Без да основава ненужно напрежение, тъй като животът и без друго е под напрежение.

Писмата и мненията им, които пишат в формалната страница на предаването във „ Facebook “, обаче редовно са подминавани от екипа, който очевидно не държи на противоположната връзка.

Колеги на журналиста издават, че непрекъсната му раздразнителност се дължала както на персонални проблеми, по този начин и на неразбирателствата му с Аделина Радева и хората от бекстейджа на предаването.

За последно Виктор избухна точно против редакторите и шефовете на утринния блок, като се развика в ефир: „ Какво да давам бе, хора?! Върша работа за трима! “.

Тв водещият бил неудовлетворен, че му се налагало непрестанно да поема и отговорностите на партньорката си Аделина Радева, както и да дава ум на чиновниците зад кадър. Откакто водещият смени екранната си половинка Ани Цолова с Радева, феновете виждат, че нервните му прояви доста са зачестили.

Именно умората и фактът, че нерядко му се налагало да износва на гърба си цялото предаване, тъй като Аделина се скатавала, рефлектирали върху общия му тонус и здравето му. И Виктор не можел да влезе във форма от месеци.

Освен това 2018-а за него бе измежду най-лошите години, тъй като близо месец лежа в болница поради проблеми с бъбреците и незабавна интервенция.

Жена му пък се потроши и счупи ръка, а известно време той й бе персонален помощник. На всичкото от горната страна трябвало да се оправя и с възпитанието на щерка си. Която към този момент била тийнейджърка и той се тормозил да не поеме по неприятен път.

Източник: злословия.бг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР