Водещият в 7/8 ТВ Крум Савов се изказа остро срещу ...

Водещият в 7/8 ТВ Крум Савов се изказа остро срещу

Крум Савов скочи на репортери: Всичко си има граници! Не може да питаш сина на шофьора на автобуса дали баща му кара добре

Водещият в " 7/8 ТВ " Крум Савов се изказа остро против някои кореспонденти, които не са му създали положително усещане след покрусата с рейса на Автомагистрала " Струма ".
" На мен взе да ми идва допълнително това, което се случва след покрусата с рейса. От едната страна са хиените кореспонденти публицисти. Преди малко гледах в емисията " По света и у нас " на Българска национална телевизия, техен екип е в Северна Македония, бяха намерили сина на починалия шофьор на рейса. Човекът хлипа, раздира се от тъга, съвсем не може да приказва, а оня му дръжка микрофона и пита-положителен шофьор ли беше татко ти, но по какъв начин шофираше, би ли потеглил с нередовен рейс. Струва ми се, че има някакви лимити, в които и човешката тъга и казусите за нея минават граници, които не знам наистина ли зрителският интерес си заслужава, или рейтинга, изобщо жаждата за това да разберем какво е станало ", сподели той при откриването на " Крум Савов Live ".
" От другата страна са политиците чакали. Примерно говорителката на основния прокурор излезе с персонално следствие, че оживелият, който счупил стъклото и извел останалите живи от рейса, споделил, че в действителност се избавили осем, а не седем индивида, един по веригата липсва ", добави водещият.

Източник: petel.bg