Тенис анализаторът на ESPN Джон Макенроу ще пропусне част от US Open след положителен тест за Covid-19

...
Водещият тенис анализатор на ESPN Джон Макенроу каза, че е
Коментари Харесай

Водещият тенис анализатор на ESPN Джон Макенроу каза, че е дал положителна проба за вируса, причиняващ Covid-19, и ще пропусне известно време да отразява Откритото първенство на САЩ по тенис.

„За съжаление, след като се почувствах малко лошо, дадох положителна проба за Covid“, каза Макенроу в изявление във вторник. „Гледам US Open от вкъщи и нямам търпение скоро да се върна на работа.“

ESPN каза, че пожелава здраве на члена на Залата на славата на тениса и очаква „с нетърпение да го приветства обратно, когато е готов“.

Според американските центрове за контрол и превенция на заболяванията хората, които имат положителен тест за Covid, трябва да останат вкъщи поне пет дни и да се изолират от другите. Хората с умерени или тежки случаи трябва да се изолират за поне 10 дни.

По-малкият брат на Макенроу, Патрик, който също е телевизионен оператор на ESPN, даде положителна проба за коронавирус през март 2020 г.

Джон Макенроу се присъедини към мрежата за първото й отразяване на US Open през 2009 г. Като играч Макенроу спечели четири от седемте си титли от Големия шлем на сингъл на US Open.

Последният голям тенис за годината започна в понеделник и приключва на 10 септември.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР