Водещият Светльо Иванов ще се изяде от мъка“ Водещият на 120

...
Водещият Светльо Иванов ще се изяде от мъка“
Водещият на 120
Коментари Харесай

Греда! Водещият Светльо Иванов се размина с 30 бона

Водещият Светльо Иванов ще се „ изяде от тъга “

Водещият на „ 120 минути “ можеше да седне на стола на Антон Хекимян, само че това не се случи. Той бил един от кандидатите за директорския пост  и везните клонели към него.

Но нещата в последния миг се преобърнали. В момента той се подписва под осем бона заплата, а като шеф възнаграждението му щяло да скочи няколко пъти.

Светослав Иванов можел да прибира солидната сума от тридесет бона, само че шанса му изневерил в последната минута.

За местото се борили още няколко негови сътрудници, както и външни кандидати. Но всичко било на негова страна, тъй като той имал най-дълъг стаж в медията и бил най-опитен от всички претенденти за директорския стол.

Освен това управлението било на негова страна. И той бил съвсем сигурния нов началник на „ Новини и настоящи излъчвания “.

Но единствено преди дни пристигнало известие, че няма да има конкурс за мястото на Хекимян. Временно изпълняващия длъжността шеф, немеца Ралф Бартолайт, щял да продължи да бъде на това място.

Той бил назначен по неотложност, откакто Антон Хекимян напусна поста, с цел да се впусне в конкуренцията за кметското място на столицата.

Плановете на управлението се трансформирали и немеца щял да получи непрекъснат контракт.Той има над двадесет годишен стаж в медиите.

Източник: Ретро

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР