Водещият специалист на метеорологичния център Фобос Евгений Тишковец съобщи, че

...
Водещият специалист на метеорологичния център Фобос Евгений Тишковец съобщи, че
Коментари Харесай

Слънцето е започнало своя ядрен танц

Водещият експерт на метеорологичния център " Фобос " Евгений Тишковец заяви, че към Земята се доближава магнитна стихия. Това предизвестие той направи в обществените мрежи.

„ Ядрен танц на Слънцето или внимание – геомагнитна стихия “, написа Тишковец, цитира Блиц.

Според прогнозата на Лабораторията за слънчева рентгенова астрономия към Физическия институт на Академията на науките, магнитната стихия доближи пика си през вчерашния ден - 18 август 2022 година На днешния ден силата ще падне до пет бала (слаба буря).

Припомняме, по време на мощни магнитни стихии са вероятни съмнения на напрежението в енергийните системи и подправени аларми за отбрана. Не са изключени спирания на сателитната навигация, проблеми с нискочестотната радионавигация и спирания на КВ радиокомуникациите.

Няма консенсус по отношение на въздействието на магнитните стихии върху хората. Някои проучвания демонстрират, че по време на стихия заболеваемостта се удвоява. Други не виждат никакъв резултат. И по този начин, учени стигнаха до извода, че бурите оказват по-силно въздействие през зимата, само че са съвсем безвредни през лятото. Предполага се, че през зимата хормонът мелатонин, мощен антиоксидант, се създава по-малко. Тялото отслабва, ето за какво магнитните стихии го повалят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР