Водещият реализатор на Бруклин Нетс Кевин Дюрант има увреждане на

...
Водещият реализатор на Бруклин Нетс Кевин Дюрант има увреждане на
Коментари Харесай

Дюрант аут поне за две седмици

Водещият изпълнител на Бруклин Нетс Кевин Дюрант има увреждане на медиалната колатерална връзка на дясното коляно и ще би трябвало да почива най-малко две седмици, оповестиха от клуба след направения ядрено-магнитен резонанс на играча. 

През предишния сезон 34-годишният Дюрант имаше сходна травма на лявото коляно и не игра в продължение на шест седмици, само че очакванията на медицинския щаб на Нетс са, че този път контузията на крилото е по-лека. 

Дюрант пострада при конфликт с гарда на Маями Хийт Джими Бътлър по време на мача сред двата тима в неделя, който Бруклин завоюва със 102:101. Контузията пристигна секунди преди края на третата четвърт, като някогашният състезател на Голдън Стейт Уориърс направи опит да остане в игра, само че бързо по-късно се насочи към съблекалнята. 

През сегашния сезон Дюрант има индикатори от 29,7 точки, 6,7 битки и 5,3 асистенции приблизително на мач. Към момента той е и водач измежду всички играчи в Източната конференция по получени гласове за присъединяване в " Мача на звездите " в средата на февруари. 

Тимът на Бруклин Нетс е втори в класирането на Източната конференция с 27 победи и 13 загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР