Водещият поддръжник на Brexit Найджъл Фараж заяви, че ще се

...
Водещият поддръжник на Brexit Найджъл Фараж заяви, че ще се
Коментари Харесай

Найджъл Фараж вече няма да е лидер на Партията на Брекзит

Водещият покровител на Brexit Найджъл Фараж съобщи, че ще се откаже от лидерския пост в своята партия " Реформирай Обединеното кралство ", която е преименуваната " Партия на Брекзит ", съобщи Reuters.
Като водач на Партията на независимостта на Обединеното кралство (ЮКИП) Фараж оказа напън върху държавното управление за осъществяване на референдума през 2016 година, който докара до напускането на Европейски Съюз.
 Найджъл Фараж основава анти-локдаун партия Найджъл Фараж основава анти-локдаун партия
Найджъл Фараж - движещата мощ на Брекзит, възобнови политическата активност на партията си. Този път акцентът ѝ е върху попречване на...
Вчера той е декларирал, че Партията на Brexit е помогнала на консерваторите " да се съвземат " и да изберат Борис Джонсън за собствен водач, който да ползва политика в поддръжка на Brexit.
" Крайният резултат (от Brexit) отдели Северна Ирландия от останалата част на Англия " и беше тежък за английските риболовци, съобщи Фараж, само че акцентира, че " ние сме на открито и няма връщане обратно ". Той акцентира, че развиването на акциите за имунизация и комерсиалните покупко-продажби по света към този момент " демонстрират изгодите от Brexit, а Европейски Съюз се трансформира в посмешище ".
Фараж добави, че счита, че благодарение на медиите и обществените медии може да направи също толкоз за смяна на публичното мнение, колкото и като водач на партията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР