Водещият от телевизия Fox News Тъкър Карлсън е заявил в

...
Водещият от телевизия Fox News Тъкър Карлсън е заявил в
Коментари Харесай

Журналистът Тъкър Карлсън за Тръмп: Страшно го мразя. . . Това, в което го бива, е да съсипва нещата. В това е безспорен световен шампион

Водещият от телевизия Fox News Тъкър Карлсън е декларирал в неотдавна разкрити текстови известия по адрес на някогашния американски президент Доналд Тръмп, че " ужасно го ненавижда ", демонстрират правосъдни документи, представени от ДПА.
 
Съобщенията демонстрират, че Карлсън, въпреки обществено да показва поддръжка за Тръмп, в действителност презира някогашния президент и го счита за цялостен неуспех. 
 
" Ние сме доста, доста покрай опцията да пренебрегваме Тръмп множеството вечери ", споделя телевизионният водещ в известие от 4 януари 2021 година, два дни преди нападението против Капитолия във Вашингтон на 6 януари. " Наистина нямам самообладание ", написа той.
 
Карлсън загатва, че Тръмп може да унищожи Fox News и консервативното придвижване, в случай че му се удаде опция. " Страшно го ненавиждам... Това, в което го бива, е да унищожава нещата. В това е неоспорим международен първенец. Може елементарно да ни унищожи, в случай че действаме неправилно ", декларира водещият.
 
Текстовете бяха оповестени в правосъдни документи по дело за клюка, заведено против Fox от производителя на машини за гласоподаване " Dominion ", съгласно който малкия екран умишлено е излъчвала погрешни изказвания, че компанията е фалшифицирала президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година в ущърб на Тръмп.
 
Въпреки разкриването на известията Карлсън продължи тази седмица да демонстрира в ефир извънредни фрагменти от охранителни камери от нападението на 6 януари, които съгласно него потвърждават, че случилото се тогава на Капитолия е било кротичък митинг.
 
Водещият не разяснява нищо за оповестените текстове. Тъкър Карлсън е измежду най-заклетите врагове на Украйна и във всяко свое предаване повтаря буквално кремълските антиукраински опорки. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР