Водещият от CNN Джейк Тапър изглеждаше шокиран от президента Байдън

...
Водещият от CNN Джейк Тапър изглеждаше шокиран от президента Байдън
Коментари Харесай

Тапър от CNN шокиран от думите на Байдън, че „не е сигурен“, че ще се кандидатира през 2024 г., ако Тръмп не беше: „Зашеметяващо признание“

Водещият от CNN Джейк Тапър изглеждаше шокиран от президента Байдън разкри, че „ не е сигурен “, че ще се кандидатира, в случай че Доналд Тръмп не беше, като го назова „ зашеметяващо самопризнание “.

„ Ако Тръмп не се кандидатираше, не съм сигурен, че щях да се кандидатирам “, сподели Байдън на акция за набиране на средства в частен дом покрай Бостън, Масачузетс.

Тапър сподели, че това е „ зашеметяващо самопризнание “ и попита политическия шеф на CNN Дейвид Чалиан също за мненията.

„ Това, което виждаме тук, е същинска, ясно дефинирана аргументация за преследването на Байдън преизбиране макар настоящата му политическа позиция, която не е толкоз огромна в социологическите изследвания, явно, диалогът за възрастта му и загрижеността измежду демократите дали той е най-хубавият претендент за издигане “, сподели Чалиан.

Джейк Тапър от CNN сподели, че коментарът на президента Байдън за опцията да не се кандидатира, в случай че Тръмп не беше в конкуренцията, е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР