Водещият не обича да разкрива подробности за личния си живот,

...
Водещият не обича да разкрива подробности за личния си живот,
Коментари Харесай

Цитиридис: Сякаш проклятие ме разделя с жените, след мен винаги си намират по-добър

Водещият не обича да разкрива детайлности за персоналния си живот, в които е имало даже негоден годеж, когато е бил единствено на 20 години. Наскоро, в свое зрелище, той описа живота си през призмата на смеха и не пропусна най-деликатната тематика – дамите. 

" Имам някакво проклинание в живота си с дамите. То е обвързвано с това, че когато се разделя с момиче, незабавно по-късно тя си хваща човек, с който има дълга и щастлива връзка. Та аз съм последната неточност на дамите ", разказа Цитиридис. 

Разкри, че сега има сериозна другарка и е благополучен, носи се на крилете на любовта. В живота на атрактивния водещ има и още едно създание от женски пол, което е негова огромна уязвимост. Това е котката му Карма. Нейният облик той е татуирал на ръката си. Заради домашния си любим, Николаос даже инсталирал камера в дома си, с цел да може когато и да е да вижда дали е добре, написа " Минаха години ". 

Колкото до вида дами, по които си пада, самият той споделя в шоуто си, че няма метод да се загледа по жена с тежък грим. Той акцентира, че е последовател на естествената хубост при дамите. 

" Като дребен бях дебеличък и на девойки, които не ми обръщаха внимание, споделях, че ще съжаляват, тъй като някой ден ще ме дават по малкия екран и ще имам лично предаване “, смее се Цитиридис. 

Вечерното шоу на Цитиридис първоначално е замислено като предаване, ориентирано към по-младата публика. В последно време обаче все по-възрастни хора му обръщат внимание, разкриват осведомени. Интересът на тази част от аудиторията е предизвикан от представянето на участнички във формата " Ергенът ". Съперничките за сърцето на младия мъж обаче по никакъв начин не се харесват на по-възрастните фенове поради техния провокативен външен тип и съществени разминавания в морално-ценностната система.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР