Водещият на "Времена и нрави" предусещал, че дните му са

...
Водещият на "Времена и нрави" предусещал, че дните му са
Коментари Харесай

Сензация в БЛИЦ! Изплуват невероятни тайни преди смъртта на проф. Вучков!

Водещият на "Времена и нрави " предусещал, че дните му са преброени, а най-голямото му терзание било, че наследството му ще остане в ръцете на доведения му брат Михаил Петров.

Вучков даже търсил способи да направи по този начин, че Петров да остане капо.

Любопитното в тази ситуация е, че банковата сметка на Вучков била претъпкана с към 500 000 лв., които събирал от години като възнаграждения от предаванията си и авторски телевизионни мнения.

Вучков водил непретенциозен живот, което довело до увеличение на активите му. Смъртта, обаче изпреварила желанието му да разпредели наследството си на други хора.

Драмата в живота му се оказала голямата самотност, която поглъщала душата му като пропаст, която нямало по какъв начин да запълни.

"Ще ме боли ли, когато умра? " , попитал Вучков собствен непосредствен другар директно преди да почине.

До последния си мирис създателят на над 30 книги желал да работи. Часове преди да настъпи гибелта му той повикал кола за спешна помощ, тъй като му прилошало. Лекарите го прегледали, дали му хапче и той се пооправил. На никаква цена, обаче не се вслушал в препоръките на доктора да си почива.

Вместо това изискал да отиде до телевизия "Евроком ", с цел да води предаването си. Времето, обаче не му стигнало...

По подигравка на ориста се оказва, че гибелта му ще се окаже плодородна финансова наслада. Освен наличието на тлъстата банкова сметка, Михаил Петров ще постави ръка и на кокетния апартамент на Вучков на столичната улица "Христо Белчев ", който съгласно брокери може да бъде продаден за не по-малко от 300 000 лв..

За признателност Петров написа некролог на Вучков, в който присмехулно е написано: "Нека пътуването в безвремието ти донесе оня вътрешен баланс и задоволство, които ти липсваха тук, на Земята... Почивай в мир ".

В последна сметка Господ е този, който взема решение по какъв начин да постъпи с душите на нечестивите...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР