Водещият на В реално време“ Бил Махер призна, че е

...
Водещият на В реално време“ Бил Махер призна, че е
Коментари Харесай

Бил Махер предупреждава за поляризацията на страната в късната нощна спирка: „Просто съм уморен да мразя“

Водещият на „ В действително време “ Бил Махер призна, че е „ изтощен “ от това по какъв начин разграничена Америка е станала и желае страната да спре да се " ненавижда " една друга, в ново изявление.

Либералният комедиант, който стреля и по двете страни, направи тези забележки по време на " The Tonight " Шоу с Джими Фалън " във вторник. Той беше там, с цел да разпространява новата си книга „ Какво сподели този комедиант, ще ви шокира “.

Махер сподели на Фалън, че желае читателите да се разсънят за казуса с поляризацията на Америка и да се научат по какъв начин да се „ схващат “ още веднъж.

„ Ако има някаква тематика в това, бих споделил, че е това Искам да свърша - просто съм изтощен да ненавиждам ", сподели той. „ Половината тази страна наподобява ненавижда другата половина. “

Водещият на HBO и комедиант Бил Махер приказва за новата си книга в „ The Tonight Show “, 21 май 2024 г.( NBC/Screenshot)

„ Трябва да помним, че Америка е семейство и определението за семейство са хора, които се ненавиждат един различен, без да прибя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР