Водещият на В реално време“ Бил Махер отхвърли прекъсването, насочено

...
Водещият на В реално време“ Бил Махер отхвърли прекъсването, насочено
Коментари Харесай

Бил Махер защитава Харисън Бъткър на фона на шум от реч: „Не виждам какво е голямото престъпление“

Водещият на „ В действително време “ Бил Махер отхвърли спирането, ориентирано против киъра на Канзас Сити Чийфс Харисън Бъткър за неотдавнашната си дипломна тирада, заявявайки, че не вижда „ какво е огромното закононарушение “. огнена стихия в политическата левица.

По време на панелна полемика в петък вечер Махер се подиграва по какъв начин критиците му го изкарват „ най-голямото страшилище в историята “.

Водещият на " В действително време " Бил Махер отхвърли възмущението против играча на Канзас Сити Чийфс Харисън Бъткър, като сподели, че не вижда " какво е огромното закононарушение. " (Екранна снимка/HBO )

„ Не мога да изразя до каква степен този човек не е като мен “, сподели Махер по време на панелна полемика в петък. „ Той е набожен. Обича брака. Обича децата… И в този момент е най-голямото страшилище в историята. “

„ Отново, не съм доста склонен с този човек, само че не разбирам нещата. Той каза… „ Някои от вас може да продължат да водят сполучливи кариери в света. “ Добре, това наподобява много съвременно. „ Но бих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР