Водещият на тв играта Стани богат“ по БНТ Михаил Билалов

...
Водещият на тв играта Стани богат“ по БНТ Михаил Билалов
Коментари Харесай

Изненада! Михаил Билалов остави Стани богат

Водещият на тв играта „ Стани богат “ по Българска национална телевизия Михаил Билалов е новата звезда в хитовата поредност „ Скъпи наследници “ по bTV. Той влиза в облика на огромен предприемач, също така е и някогашен брачен партньор на героинята на Койна Русева - Милица, и татко на сина им Станислав, чиято роля е поверена на Петко Венелинов.

Мишо ще се появи с екстравагантна визия - по-небрежна прическа и огромни диоптрични очила. Героят му е твърдо решен да разшири бизнеса си, като мястото, където се е насочил да влага, е селото, в което се развива целият сюжет на драмеди поредицата Бели Вит.

Така тв аудиторията първо ще го гледа в сериала на bTV, който е от 18 часа и изпреварва предаването, което той води по Българска национална телевизия.

„ Скъпи наследници “ за следващ път ще свърже във връзка Мишо и Койна. Преди години двамата си партнираха в „ Под прикритие “, където артистът беше в облика на мафиота Джаро, а колежката му - в този на неговата адвокатка. Отношенията им не бяха само професионални, двамата постоянно се отдаваха и на интимни моменти. Дали и в „ Скъпи наследници “ ще има сходни подиуми обаче, към този момент не е ясно.

Източник Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР