Водещият на тв играта Стани богат“ по БНТ Михаил Билалов

...
Водещият на тв играта Стани богат“ по БНТ Михаил Билалов
Коментари Харесай

Неочаквано - Михаил Билалов остави „Стани богат

Водещият на тв играта „ Стани богат “ по Българска национална телевизия Михаил Билалов е новата звезда в хитовата поредност „ Скъпи наследници “ по bTV. Той влиза в облика на огромен предприемач, също така е и някогашен брачен партньор на героинята на Койна Русева - Милица, и татко на сина им Станислав, чиято роля е поверена на Петко Венелинов, написа Блиц. 

Мишо ще се появи с екстравагантна визия - по-небрежна прическа и огромни диоптрични очила. Героят му е твърдо решен да разшири бизнеса си, като мястото, където се е насочил да влага, е селото, в което се развива целият сюжет на драмеди поредицата Бели Вит.

Така тв аудиторията първо ще го гледа в сериала на bTV, който е от 18 часа и изпреварва предаването, което той води по Българска национална телевизия. „ Скъпи наследници “ за следващ път ще свърже във връзка Мишо и Койна.

Преди години двамата си партнираха в „ Под прикритие “, където артистът беше в облика на мафиота Джаро, а колежката му - в този на неговата адвокатка. Отношенията им не бяха само професионални, двамата постоянно се отдаваха и на интимни моменти. Дали и в „ Скъпи наследници “ ще има сходни подиуми обаче, към този момент не е ясно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР