Водещият на централните новини по Би Ти Ви Юксел Кадриев

...
Водещият на централните новини по Би Ти Ви Юксел Кадриев
Коментари Харесай

Нови драми с Юксел Кадриев: Всички се питат какво се случва с него

Водещият на централните вести по Би Ти Ви Юксел Кадриев обича лятото и плажа, видя Hotnews.bg. Няма мощ, която да накара водещият да пази сянката по това време на година, па въпреки и с риск да наподобява неуместно на екран.
Екранната половинка на Виктория Петрова се появи с неизмеримо мощен загар, който очевидно не може да бъде затулен от нито една пудра или пък уместно осветяване.
Явно Кадриев почернява елементарно и бързо натрупа тен, тъй че даже няколко дни са задоволителни, с цел да замязя на гларус или избавител на плажа. А може би и новата му обич има нещо общо с тайнствените му забежки край морския бряг?

Наскоро новинарят беше заловен да се целува като възпитаник с тайнствена хубавица пред постройката на Би Ти Ви.
Юксел Кадриев още веднъж е на крилете на любовта след черна серия разочарования в персоналния живот- писаха медиите. Новинарят неотдавна вдлъбнат до уши по тайнствена хубавица, а мощната страст го предиздвикала да захвърли всички задръжки и да се отдаде на възприятията съвсем като възпитаник.
Във всяка негова отмора дамата на сърцето му се появявала пред постройката на Би Ти Ви, където с Юксел се радвали един на различен. Очевидци споделят, че Кадриев не се свенял да целува обичаната си като младеж пред очите на сътрудниците си, излезли на въздух за по цигара и кафе, както и пред любопитните погледи на инцидентните минувачи.

Костюмиран и издокаран като за ефир, екранният сътрудник на Виктория Петрова най-често можел да бъде видян да чака хубавицата с букет в ръка – нещо нетипично за толкоз изявен плейбой като него. Явно новата му жена е съумяла да бръкне надълбоко в сърцето му и да извади нескрито дремещия романтик у него, щом новинарят, който всекидневно пази персоналния си живот, към този момент е загърбил терзанията и се радва на щастието си пред всички, без да се тормози.
Последните две връзки на Юксел също бяха публично притежание и приключиха по най-лошия за него метод. Първо Кадриев понесе удар под кръста от някогашната си брачна половинка Бонка, с която се разведоха скандално, откакто тя го засипа с клюки от тв ефира.

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР