Водещият на The Chase Брадли Уолш разкри, че понякога се

...
Водещият на The Chase Брадли Уолш разкри, че понякога се
Коментари Харесай

Брадли Уолш от ITV The Chase беше спрян „незабавно“ от адвокати заради „неправилно четене“ по време на предаването

Водещият на The Chase Брадли Уолш разкри, че от време на време се постанова да се стопират фотосите заради „ грешките “, направени при четенето на въпроси.

Популярното шоу с викторини на ITV, което се излъчва от съвсем 15 години, вижда четирима смели състезатели, които се сплотяват, с цел да надхитрят някои от най-големите мозъци на нацията за късмет да завоюват огромна парична премия. Въпреки поредния формат на шоуто и гладкото протичане, имаше случаи, когато нещата не вървяха по проект.

Брадли не вижда въпросите по-рано от състезателите, което води до инцидентни неточности. Наскоро той сподели пред Radio Times: „ Ако има леко неправилно разчитане, неотложно ме стопират, бам, от юристите. “ Той добави, че би трябвало да задава въпроси супер бързо на телевизионния тест.

Той изясни: „ Трябва да сте с такава скорост: в случай че сте играч и аз отида „ Какво е... столица... на Франция... " те щяха да бъдат мъртви и заровени след 30 секунди. Трябва да се уверя, че се форсират и получават правилен отгово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР