Водещият на TalkTV Пиърс Морган се наслаждава на пура на

...
Водещият на TalkTV Пиърс Морган се наслаждава на пура на
Коментари Харесай

Пиърс Морган пуши пура, докато към него се присъединяват Гари Линекер и знаменитости на неговото пияно коледно тържество

Водещият на TalkTV Пиърс Морган се любува на пура на неговото пияно коледно празненство, до момента в който към него се причисляват хора като Гари Линекер, Том Паркър -Боулс и Рейчъл Джонсън.

Партито беше проведено от някогашния хазаин на GMB в неговия пъб, Scarsdale Tavern, в Кенсингтън. 58-годишният изглеждаше в приповдигнато въодушевление, защото държеше чаша вино в ръката си и пушеше пура с околните си звездни другари.

Писателят на храни Том Паркър-Боулс беше забелязан да излиза от залата и да се пробва да се стопли в студа в сиво огромно палто, блестящо оранжева тениска и сини панталони.

Бившата водеща на Sky News Рейчъл Джонсън беше цялата усмихната, до момента в който носеше дълго камуфлажно яке, черен топ, панталон и ботуши. Други присъстващи бяха спореният ефирен водещ Джереми Кайл и някогашният водещ на SAS: Who Dares Wins Ант Мидълтън. Бившият водещ на токшоу Джереми беше сниман с ръка прегърнала 43-годишния мъж на път за у дома от звездното празненство.

Пиърс направи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР