Водещият на сутрешното ток шоу 100% будни на Българската национална

...
Водещият на сутрешното ток шоу 100% будни на Българската национална
Коментари Харесай

Водещият на 100% будни по БНТ Стефан А. Щерев с награда ИКАР 2023

Водещият на утринното ток шоу " 100% будни " на Българската национална телевизия – артистът Стефан А. Щерев, е отличен с премия " ИКАР 2023 " за актуален танц и пърформанс за представлението " Нонумент-2 " на тазгодишните Национални награди за театрални изкуства, проведени от Съюза на артистите в България.

Това е втора премия " ИКАР " за Стефан А. Щерев, който за представлението " Нонумент-2 " (в копродукция с Драматично-куклен спектакъл " Васил Друмев " – Шумен) е отличен дружно с LIGNA – Оле Фрам, Торстен Микаелсен, Михаел Хюнерс.

" Човек би трябвало да се научи да обработва предишното. Ако не го направи, най-вероятно бъдещето ще му се коства мътно. Мислете какво минало разказвате, с цел да знаете какво бъдеще ни чака ", сподели Стефан А. Щерев в предаването " 100% будни " след награждаването си.

Вижте по какъв начин посрещнаха Стефан А. Щерев екранната му половинка в " 100% будни " Надя Иванова и водещите на " Денят стартира " Христина Христова и Симеон Иванов ТУК

Вижте гостуването на Стефан А. Щерев в предаването " Култура.БГ " ТУК

Съюзът на артистите в България връчи Националните награди за театрални изкуства " ИКАР " за 49-и път в деня, в който честваме Световния ден на театъра – 27 март. Церемонията се състоя в Народния спектакъл " Иван Вазов " и беше излъчена директно по Българска национална телевизия 2. Запис от събитието феновете на публичната телевизия могат да гледат на 28 март, вторник, от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1.
 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР