Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия се възмути срещу

...
Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия се възмути срещу
Коментари Харесай

Виктор Николаев бесен на столична община

Водещият на утринния блок на " Нова телевизия " се възмути против столична община. Това стана през днешния ден при откриването на ефира, в който разградчанинът бе самичък, а до него не бе нормалната му половинка Мира Иванова.

" Мъка и яд в София след следващото ликвидиране на пътя. Този път жертва е 15-годишно момче, което е пресичало на пешеходна пътека и е пометено от пийнал лидер. Много въпроси породиха още веднъж. Докога, какъв брой още животи би трябвало да бъдат изгубени, с цел да има естествен, същински ефикасен надзор, най-малко в границите на обитаемоте места и в техния център? В идеалния център на София се случи това. Някакси знаково е, че тази пътека е на метри от постройката на Министерството на вътрешните работи. Това демонстрира в какво положение са вътрешните ни работи.

Много въпроси към общината, която през днешния ден отхвърли да гостува в предаването. Не било тяхна работа. Не е ли тяхна работа, че този град става все по-опасен и нечовечен дори и за децата. Опасностите са на всички места. Какво стана със " зона 30 ", за която правихме 5, 10 или 15 репортажа, в които имаше доста огромно предпочитание да се хвали, че ще има такава. Къде е " зона 30 " и къде е " зона 80 "? Толкова ли е мъчно да се одобри правилник - както имаме бордюр и тротоар, по този начин да имаме и наложителна изкуствена грапавина на всяка една пешеходна пътека, боядисването да върви с повдигането. Или може би би трябвало да изкопаем изкопи преди и след всяка една пътека, с цел да пазим децата си. Тази тематика ще участва в предаването. Казвам го с отвращение, тъй като това е следващата гибел на дете в София при висока скорост ", ядоса се Виктор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР