Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви Преди обед

...
Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви Преди обед
Коментари Харесай

Гъзария: Сашо Кадиев задръсти цяла улица заради тузарската си мазда

Водещият на утринния блок на Би Ти Ви „ Преди обед ” трепери над тузарската си мазда, а оня ден, минути след ефир, той провокира голямо запушване поради нея, видяха парараците на „ Уикенд ”. Синът на Катето Евро спря колата си пред входа на малкия екран и отвори багажника, с цел да натовари в него няколко торби с покупки за у дома. Между тях имаше и цялостен стек с кенчета на „ Кока-кола ”.

Кадиев се разноски няколко път до редакцията и назад, с цел да придвижи един по един багажа си. Докато носеше последната покупка – стека с безалкохолната напитка, видя, че боклукчийски камион се пробва да мине около него. Сашо бързо метна стековете в багажника и разпери ръце към водача. „ Чакай, чакай! ”, разкрещя се водещият и ужасяващ наблюдаваше опитите на лидера да маневрира в тясното пространство на пътя. „ Има пет пръста разстояние, не можеш да минеш, ще ме отнесеш. Ей в този момент, натоварвам и потеглям ”, палеше се актьорът и сочеше с пръст към отворения багажник на колата си. След като съумя да задържи камиона, Сашо бързо подреди движимостите в багажника си, метна се на шофьорското място и даде газ към дома си в Кокаляне. Въпреки че задръсти улицата, никой не му се разсърди – всички със смях следиха шоуто на Кадиев.

Преди да се снабди с тузарското возило, Сашо сменяше колите си всяка година. От 5 години обаче не се разделя с  любимата си „ Мазда ”, за която се изръси с 50 000 лева Водещият може да си разреши по-луксозни придобивки, защото тъче на няколко стана. От 7 години Кадиев е един от водещите на „ Преди обед ” в партньорство с Деси Стоянова. Освен от театралните му функции и филмите, синът на Катето Евро е прочут още и като водещ на шоуто „ България търси гений ”. За разлика от майка си, която е прочут безгрижник и през необятните си пръсти профуква всичко, Сашо живее спестовно и отговорно и заобикаля всевъзможни непотребни разноски.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР