Водещият на сутрешни блок по Нова ТВ Виктор Николаев си

...
Водещият на сутрешни блок по Нова ТВ Виктор Николаев си
Коментари Харесай

Виктор Николаев плаче за Нери, била по-голяма от Петър Стоянов

Водещият на утринни блок по Нова ТВ Виктор Николаев си спомни през сълзи за познанството си с Нери Терзиева, въпреки да е от друго потомство водещи.

" По пътя тя беше по-голяма звезда и от Петър Стоянов. Където и да спрем, все се показваха хора да си приказват с нея. По едно време при нас, по време на командировка, пристигнаха възрастни дами с жълти и груби ръце. Тя им споделяше " благодаря ти, майчице “ и ги целуваше по ръцете. Видя, че ми прави усещане тази непосредственост и ми сподели: " Тези ръце са като нашата земя, когато няма дъжд, по тази причина ги целувам “. Много ме впечатли това отношение, сподели водещият.

Наричаше ме Вико, бе същинска икона. Вчера мислих доста за нея, всеки си мисли, че е специфичен за нея, тъй като тя имаше име и блага дума за всички, показа през сълзи той.

За първи път я видях онлайн, когато бях на 18, кореспондент в " Дарик “. Нери посрещна всички тогава по метод, по който като че ли те познава. Винаги имаше персонално отношение. Каза ми " Вико “. Показа отношение, като че ли е майка на всички, описа още водещият.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР